Dojrzała Tarta Pomidorowa
Dojrzała tarta pomidorowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Jeśli masz bazylia, pieprz, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Dojrzała Tarta Pomidorowa, Zielona (Nie Dojrzała) Salsa pomidorowa do puszkowania, oraz Stos Dojrzałych Pomidorów Z Orzeszkami Pinii I Mozzarellą.
Instrukcje
Linia ungreased 9 " tart pan z Pie crust; naciśnij crust do karbowanych boków patelni i krawędzi wykończenia.
Piec w temperaturze 450 stopni przez 5 do 7 minut; wyjąć z piekarnika.
Posypać 1/2 szklanki sera mozzarella; ostudzić na stojaku z drutu.
Połączyć pozostałe składniki; dobrze wymieszać i wypełnić skorupę.
Zmniejszyć ogień do 375 stopni; piec przez około 20 minut, lub aż bąbelkami na wierzchu.