Dodgie ' S Holiday Butter Crisps
Dodgie ' S Holiday Butter chips to Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, masło, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Chipsy Z Masłem Orzechowym, Chipsy Gruszkowe Z Waniliowym Brązowym Masłem, oraz Chipsy gruszkowe z waniliowym brązowym masłem.
Instrukcje
Ubić razem masło i serek z mikserem elektrycznym. Stopniowo dodawać cukier granulowany i ubijać, aż będzie lekki i puszysty. Ubić w żółtku i wanilii. Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać w osobnej misce; stopniowo ubijać do masy maślanej. Uformuj ciasto na dysk, owinąć folią i schłodzić 30 minut.
Rozwałkuj jedną czwartą ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1/8 cala, posypując dodatkową mąką w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu.
Wyciąć ciasteczka 3-calową foremką do ciastek i umieścić delikatnie na blasze do pieczenia; posypać cukrem turbinado lub cukrem cynamonowym.*
Piec w temperaturze 350 przez 12 do 15 minut, aż brzegi staną się złote, uważnie obserwując, aby uniknąć przerostu. Schłodzić na stojaku z drutu.
* Lub top z ulubionym lukrem, po upieczeniu.