Dobry Glop

Dobry Glop
Need a danie główne bezglutenowe? Dobry Glop może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 1186 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz boczek, zieloną cebulę, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Glop, Glop Żurawinowy, oraz Pieczeń wieprzowa i dobre i Dobre dla Ciebie wyzwanie.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Osuszyć na papierowych ręcznikach i pokruszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Wymieszać pokruszony boczek, ser Cheddar, zielona cebula, i majonez. Przechowywać w lodówce na noc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia20
Magazyn