Dmuchany Krab

Dmuchany Krab
Need a pescatariańskie danie główne? Dmuchany Krab może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 19g białka, oraz 22g tłuszczu. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka mleka, pieprz cayenne, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Chili Crab (Krab w sosie kwaśnym i pikantnym) przepis, Krab Pikantny (Krab pieczony z bułką tartą i serem), oraz Ranguny krabowe (Chrupki krabowe) z sosem słodko-kwaśnym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Masło 1-1 / 2 ćwiartka naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj mąkę i gotuj około 5 minut (zmniejsz ogień, jeśli mieszanina zacznie brązowieć). Powoli ubijaj gorące mleko i podgrzewaj, aż mieszanina osiągnie niski poziom wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia co najmniej 5 minut (w przeciwnym razie jajka gotują się po dodaniu do mieszaniny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
4
Zmiksować utarte żółtka do ostudzonego sosu. Zmiksować z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
Dodaj mięso krabowe i doprawić solą, pieprzem, cayenne i Old Bay® przyprawą, jeśli używasz. Delikatnie złożyć ubite białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
CrabmeatCrabmeat
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
6
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia. Pył z papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Piec, aż rumiane i puffy, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
8
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn