Dip Z Pieczonych Bakłażanów
Pieczony Dip Bakłażanowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz tahini, cebulę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dip SMOBY Bakłażan, Dip SMOBY Bakłażan, oraz Pieczony Szpinak Dip Bochenek.
Instrukcje
Bakłażany przebić kilka razy widelcem; umieścić na patelni z galaretką.
Piec w 450 przez 1 godzinę lub do miękkości.
Wyjąć z blachy do pieczenia. Lekko ostudzić; obrać.
Odcedzić miąższ w durszlaku 30 minut.
Umieść odsączoną miąższ, tahini i następne 5 składników (przez kminek) w robocie kuchennym; procesuj, aż będzie gładki.
Zanurzyć w misce, posypać natką pietruszki.