Dip Z Pieczonej Czerwonej Papryki
Pieczony Dip z czerwonej papryki może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 108 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka szalotki, oliwa z oliwek, pieczona papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść orzechy na blasze do pieczenia i tosty, aż pachnące, o 10 protokół.
Orzechy włożyć do procesora i drobno posiekać.
Dodaj pieprz, ocet i szalotki do miski i procesu, aż będzie gładka. Podczas pracy procesora wlej olej do miski. Doprawić solą i pieprzem i podawać.