Dip Z Fondue Serowym

Dip Z Fondue Serowym
Dip do Fondue z serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 182 kalorie, 8G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 2 fanów. Jeśli masz zieloną cebulę, skondensowaną zupę serową cheddar, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Dip Z Serem Pimento, Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, oraz 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej zupę, Wino i ser w 2-ćwiartkowym rondlu lub przetartym naczyniu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ser się rozpuści. Wymieszać z cebulą, czosnkiem w proszku i sosem pieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opcjonalnie Starty Ser Cheddar I Pokrojona Zielona CebulaOpcjonalnie Starty Ser Cheddar I Pokrojona Zielona Cebula
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Wlać do garnka do fondue lub chafing danie, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Warzywa i kawałki chleba z widelcami do fondue i zanurzyć w fondue. (Jeśli fondue stanie się zbyt gęste, wymieszaj niewielką ilość wytrawnego białego wina lub soku jabłkowego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe WinoWytrawne Białe Wino
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn