Dip z fasoli w Limie (Salsa di Fagioli)
Lima Bean Dip (Salsa di Fagioli) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 110 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, ząbek czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pulpety z czerwonej fasoli w pikantnym sosie (Polpette di Fagioli Rossi in Salsa Picante), Jak gotować: Sigarillas (skrzydlata fasola), patani (Lima bean) i squash w mleku kokosowym, oraz Makaron Z Fasolą Żurawinową Fagioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę gotować we wrzącej wodzie 10 minut lub do bardzo miękkiej.
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Umieścić nasiona sezamu w blenderze; proces aż drobno zmielone.
Dodać sok i pozostałe składniki; proces do wymieszania.
Dodaj fasolę i 1/2 szklanki zarezerwowanego płynu; proces aż prawie gładkie, skrobanie boki blendera od czasu do czasu.