Dip Z Białej Fasoli

Dip z białej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka soku z cytryny, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Krem z masła waniliowego, mus z białej czekolady waniliowej i Syrop waniliowy na tort weselny, oraz Wszystko " Dip Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć fasolę do robota kuchennego z czosnkiem, oliwą z oliwek, solą, pieprzem i kminkiem. Włącz urządzenie i przetwarzaj, aż mieszanina będzie gładka, zatrzymując i skrobając boki, jeśli to konieczne, i dodając nieco więcej płynu fasoli lub oliwy z oliwek, jeśli to konieczne.
Posmakuj i dostosuj przyprawę-dodaj więcej czosnku, soli, pieprzu lub kminku, jeśli chcesz—następnie przenieś do miski.
Dodaj sok z cytryny łyżkę na raz, aż będzie dość cierpki, a następnie udekoruj posiekaną szalotką, jeśli chcesz. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce na dzień lub dwa. Przed podaniem przywrócić temperaturę pokojową.
Skropić odrobiną oliwy z oliwek i posypać trochę więcej kminku (lub trochę papryki) przed podaniem.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
i klasyczny bestseller jak gotować wszystko, który sprzedał ponad milion kopii. Jest również współautorem, wraz z Jean-Georgesem Vongerichtenem, "Simple to Spectacular" i "Jean-Georges: gotowanie w domu z czterogwiazdkowym szefem kuchni". Pan Bittman jest płodnym pisarzem, często występuje w radiu i telewizji, i jest gospodarzem najlepszych przepisów na świecie, 13-częściowy serial w telewizji publicznej. Mieszka w Nowym Jorku i Connecticut.