Dip wołowy i Salsa

Wołowina i Dip Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 19g białka, oraz 26g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sałatę lodową, ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Salsa Fajita Wołowina, Patelnia Z Wołowiną Salsa, oraz Patelnia Z Wołowiną Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mieloną wołowinę na dużej patelni. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż rumiane.
Odcedzić nadmiar tłuszczu. Wymieszać salsę i dusić na małym ogniu przez 10 minut.
Pat gotowane mięso do dołu płyty ciasto, przykryć, i przechowywać w lodówce.
Gdy mięso jest całkowicie schłodzone, rozłóż kwaśną śmietanę na mięsie. Ułóż sałatę równomiernie na kwaśnej śmietanie, a top z serem Cheddar.