Dip Szwajcarski z boczkiem

Dip Szwajcarski z boczkiem
Szwajcarski Dip z bekonem może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 804 kalorie. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 272 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, szalotki, ser szwajcarski, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bacon Ranch CORN Dip, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Hot Swiss and Bacon Dip.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Brązowy boczek w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Odcedzić chrupiące kawałki boczku na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
W misce wymieszać serek śmietankowy, majonez, Dijon, Szwajcarski i szalotki z gotowanym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MajonezMajonez
Zielona CebulaZielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Przenieść do płytkiej małej zapiekanki lub naczynia do pieczenia i piec, aż złoty i bąbelki na brzegach, 15 do 18 protokół. Top z posiekanymi wędzonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Umieść dip na talerzu i otoczyć ciepłą zapiekankę pieczywem i marchewką do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn