Dip szpinakowy w misce na chleb

Dip szpinakowy w misce na chleb
Przepis Dip szpinakowy w misce na chleb można zrobić w około 15 minut. Ten hor d ' oeuvre ma 213 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 93 centów za porcję. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką oregano, śmietanę, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Dip z karczocha szpinakowego w misce na chleb, Dip szpinak z karczocha w misce na chleb, oraz Dip ze szpinaku i karczocha w misce na chleb.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. Schłodź przez co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wytnij 1-1 / 2-in. odetnij wierzch bochenka; odłóż na bok. Wydrążyć dolną część, pozostawiając grubą skorupę.
3
Pokrój lub oderwij plasterek z wierzchu bochenka i chleb od środka na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4
Napełnij muszlę zanurzeniem; ustawić na dużym talerzu. Ułóż wokół niego kawałki chleba i warzywa i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 400 dolarów.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia17
Magazyn