Dip Orzechowo-Jogurtowy (Akhrot Ka Raita)
Przepis Orzechowo-jogurtowy Dip (Akhrot Ka Raita) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 8 i kosztuje 17 centów za porcję. Ta przystawka ma 49 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, sól, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Dip jogurtowo-Feta, Ogórek-Orzech Raita, oraz Ogórek Jogurt Raita dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj ser jogurtowy, posiekane orzechy włoskie, cukier i sól.
Posypać kminkiem i pieprzem; udekorować plasterkami winogron. Przykryć i schłodzić 20 minut.