Dip Meksykański

Dip Meksykański
Meksykańska Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 78 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwek, serek philadelphia, kolendra, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip Do Pizzy, Solony Dip Karmelowy, oraz Jabłkowy Dip Brickle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść rozpakowany blok twarogu na talerzu do mikrofalówki; top z salsą, cheddarem i oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser CheddarSer Cheddar
OliwkiOliwki
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
2
Mikrofalówka na wysokiej 45 SEK. do 1 min. lub do rozpuszczenia cheddar; posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Ser CheddarSer Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn