Dip maślany z kraba i karczocha
Maślany Krab i Karczoch Dip może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 21g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.6 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz serca karczoch wody, pieczony czosnek & parmezan baby reds, parmezan ser, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Dip maślany z kraba i karczocha, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Dodaj wszystkie składniki do dużej miski i ostrożnie złóż. Użyj wody z karczochów w puszkach wraz z wrzącą wodą.
Umieść w naczyniu do pieczenia 9 x 12, które zostało spryskane oliwą z oliwek.
Piec do bulgotania i złoty kolor.
Podawać z bagietkami lub krakersami.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.