Dip Leśno-Grzybowy
Dip leśno-grzybowy to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mało kto lubi tę przystawkę. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, soli, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Foremki Do Ciasta Z Grzybami Leśnymi, Leśne Cappuccino Z Pieczarkami Befsztykowymi, oraz Het Paa Naam Tok (Sałatka z grzybów leśnych w stylu Isaana) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę grzybów umieść w robocie kuchennym i przerabiaj, aż drobno posiekasz. Łyżka posiekanych grzybów na dużą patelnię.
Pozostałe grzyby i czosnek umieścić w procesorze, i proces do drobno posiekane. Łyżka mieszanki grzybowej na patelnię; dodać wino i tymianek. Gotować na średnim ogniu przez 10 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Mieszaninę posypać mąką i dobrze wymieszać. Wymieszać z serem śmietankowym, sokiem z cytryny, solą i pieprzem; gotować 1 minutę. Łyżka do miski; przykryć i ostudzić.
Wymieszaj goudę, śmietanę i natkę pietruszki.
Posypać zieloną cebulą, w razie potrzeby. Kryj się i wyluzuj.