Dip kukurydziany i orzechowy
Dip kukurydziany i orzechowy to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 54 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka soli, twarogu, chipsów tortilla i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest takie super. Spróbuj Bacon Ranch CORN Dip, Dip Kukurydziany Orzechowy, oraz Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, beat twarożek, sok z limonki, chili, kminek, olej, sól i pieprz z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Wymieszać kukurydzę, orzechy włoskie i cebulę.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Podawać z chipsami tortilla.