Dip Jicama i kolendra
Jicaman i Cilantro Dip to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz krem, liście kolendry, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Salsa żurawinowa, Jicama i kolendra, Sałatka Jicama z kolendrą i Chiles, oraz Kolendro-limonkowy Kebab krewetkowy z Jicamą dla podobnych receptur.