Dip Gorgonzola

Dip Gorgonzola
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Dip Gorgonzola może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka koperku, majonezu, żelatyny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 14%. Spróbuj Dip Do Pizzy, Kurczak Enchilada Dip, oraz Dip Z Kurczaka Buffalo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W maszynce umieścić niskotłuszczowy majonez, niskotłuszczową śmietanę, ser Gorgonzola, koperek, czosnek, sól i pieprz. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki MajonezLekki Majonez
Jasna śmietanaJasna śmietana
GorgonzolaGorgonzola
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Posypać żelatynę do mieszaniny. Pozostawić do zmiękczenia na około 5 minut. Zmiksować, aby wymieszać w żelatynie. Przykryć i schłodzić w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn