Dip czosnkowy pieczony z talerzem warzyw
Dip czosnkowy pieczony z talerzem warzywnym to bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz koper włoski, trochę mleka, jeśli to konieczne, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Półmisek Warzyw Gotowanych Na Parze Z Sosem Cytrynowo-Czosnkowym, Półmisek Pieczonych Warzyw, oraz Półmisek Rybno-warzywny z serowym sosem czosnkowo-kolendrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 190C / gaz 5 / wentylator 170C.
Wyciąć aslice z wierzchu każdej główki czosnku i umieścić nafoil. Łyżka ponad 4 łyżki oleju, włóż grasicę i owinąć. Doprawić solą i pieprzem i piec do 1 godziny-aż czosnek będzie bardzo miękki. Super.Ubić ser w misce, aż będzie gładki. Wyciskamy ze skórki pieczony czosnek do sera i smażymy widelcem, aż będzie gładki. Pokonaj niewystarczającą ilość oleju i / lub mleka, aby uzyskać dobre zanurzenie. Ubijamy zioła i doprawiamy do smaku-w razie potrzeby dodajemy też wycisk cytryny.
Na małej patelni rozgrzać 1 łyżeczkę oleju i smażyć pokrojone garnki delikatnie, aż będą złociste (nie za brązowe lub gorzkie).
Odcedzić i rozsypać garlicover dip.
Podawać dip w środku dużegoplatka warzyw.