Dip czosnkowy pieczony z talerzem warzyw

Dip czosnkowy pieczony z talerzem warzyw
Dip czosnkowy pieczony z talerzem warzywnym to bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz koper włoski, trochę mleka, jeśli to konieczne, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Półmisek Warzyw Gotowanych Na Parze Z Sosem Cytrynowo-Czosnkowym, Półmisek Pieczonych Warzyw, oraz Półmisek Rybno-warzywny z serowym sosem czosnkowo-kolendrowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 190C / gaz 5 / wentylator 170C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Wyciąć aslice z wierzchu każdej główki czosnku i umieścić nafoil. Łyżka ponad 4 łyżki oleju, włóż grasicę i owinąć. Doprawić solą i pieprzem i piec do 1 godziny-aż czosnek będzie bardzo miękki. Super.Ubić ser w misce, aż będzie gładki. Wyciskamy ze skórki pieczony czosnek do sera i smażymy widelcem, aż będzie gładki. Pokonaj niewystarczającą ilość oleju i / lub mleka, aby uzyskać dobre zanurzenie. Ubijamy zioła i doprawiamy do smaku-w razie potrzeby dodajemy też wycisk cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Na małej patelni rozgrzać 1 łyżeczkę oleju i smażyć pokrojone garnki delikatnie, aż będą złociste (nie za brązowe lub gorzkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Odcedzić i rozsypać garlicover dip.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
5
Podawać dip w środku dużegoplatka warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn