Dip Cebulowo-Boczkowy

Dip Cebulowo-Boczkowy
Dip cebulowo-bekonowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, boczek, dekoruj: szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Słodki Vidalian Dip Cebulowy, oraz Bacon Ranch CORN Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć i wyrzucić końce korzeni i ciemnozielony wierzch pora.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
2
Przeciąć na pół wzdłuż i dokładnie spłukać pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć brud i piasek; cienko pokroić por.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
PorPor
3
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka. kapie na patelni. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
4
Podsmażyć cebulę i Por w gorących kapiących 15 minut lub do miękkości i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
PorPor
5
Wymieszać mieszankę cebuli, boczek, serek, śmietana i sól. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
BoczekBoczek
CebulaCebula
SólSól
6
Wyciąć około 1/2 do 1 cala od góry squasha; usunąć i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
7
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Miejsce squash, wyciąć stronę w dół, w patelni, i gotować 3 do 5 minut lub aż strona cięcia jest złoty brąz i karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Podawać dip w squasha z różnymi frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
FrytkiFrytki
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)
10
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W38 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn