Diabły na koniu
Diabły na koniu może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 30 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz drewniane wykałaczki, migdały, daktyle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 93 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Spróbuj Diabły Na Koniu, Diabły na koniu, oraz Diabły na koniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wykałaczki namoczyć w misce z wodą. Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W misce wymieszać sos sojowy i zmielony imbir.
Umieścić brązowy cukier w płytkiej misce.
Rozłóż daktyl, a następnie napełnij go wędzonym migdałem. Datę owinąć pół plasterkiem boczku, zabezpieczyć wykałaczką, zanurzyć wiązkę w mieszance sosu sojowego, a następnie zanurzyć w brązowym cukrze.
Zawinięte daktyle umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia. W razie potrzeby, posypać trochę więcej brązowego cukru na wiązki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż boczek będzie brązowy i chrupiący, 15 do 25 protokół. Pozostawić do ostygnięcia na około 15 minut przed podaniem; podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.