Deviled Eggs with a Kick

Deviled Eggs with a Kick
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Deviled jajka z kopnięciem spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, pietruszka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart, umieścić jajka w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj zimną wodę do co najmniej 1 cala nad jajami. Przykryć i podgrzać do wrzenia; wyłączyć ciepło. W razie potrzeby zdjąć patelnię z ognia, aby zapobiec dalszemu zagotowaniu. Przykryć i odstawić 20 minut. Natychmiast przepuść zimną wodę nad jajami lub umieść je w lodowatej wodzie, aż do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Aby usunąć skorupki jaj, trzeszczą skorupki, delikatnie dotykając całej; toczyć między rękami, aby poluzować. Obrać, zaczynając od dużego końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
RolkaRolka
JajkoJajko
4
Przeciąć wzdłuż na pół. (W przypadku innego skręcenia jajka można przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Wytnij cienki plasterek z dna każdego jajka, aby wstało bez upadku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Żółtka przełożyć do małej miski; zacieru widelcem. Odstaw białka na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Majonez, pietruszkę, chrzan, musztardę, sól i pieprz wymieszać w żółtka. Białka napełnij mieszanką żółtkową, lekko ubijając. (Użyj łyżeczki, aby napełnić białka i łatwo i starannie rozprowadzić mieszaninę żółtkową na białka.) Przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Białka JajBiałka Jaj
MajonezMajonez
żółtko Jajażółtko Jaja
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn