Deviled Eggs with a Kick
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Deviled jajka z kopnięciem spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, pietruszka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, umieścić jajka w jednej warstwie.
Dodaj zimną wodę do co najmniej 1 cala nad jajami. Przykryć i podgrzać do wrzenia; wyłączyć ciepło. W razie potrzeby zdjąć patelnię z ognia, aby zapobiec dalszemu zagotowaniu. Przykryć i odstawić 20 minut. Natychmiast przepuść zimną wodę nad jajami lub umieść je w lodowatej wodzie, aż do całkowitego ostygnięcia.
Aby usunąć skorupki jaj, trzeszczą skorupki, delikatnie dotykając całej; toczyć między rękami, aby poluzować. Obrać, zaczynając od dużego końca.
Przeciąć wzdłuż na pół. (W przypadku innego skręcenia jajka można przeciąć na pół.
Wytnij cienki plasterek z dna każdego jajka, aby wstało bez upadku.)
Żółtka przełożyć do małej miski; zacieru widelcem. Odstaw białka na bok.
Majonez, pietruszkę, chrzan, musztardę, sól i pieprz wymieszać w żółtka. Białka napełnij mieszanką żółtkową, lekko ubijając. (Użyj łyżeczki, aby napełnić białka i łatwo i starannie rozprowadzić mieszaninę żółtkową na białka.) Przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.