Deviled Crabmeat Spread
Deviled Crabmeat Spread to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.06 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka szarej musztardy poupon dijon i / lub pieprzu, sosu pieprzowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Hot Crabmeat Spread, Warstwowe Rozpylanie Krabów, oraz Deviled - Egg Spread.
Instrukcje
Wymieszać majonez, musztarda, sok z cytryny i ostry sos pieprzowy w średniej misce.
Dodać mięso krabowe, paprykę i cebulę; lekko wymieszać. Kryć się.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do schłodzenia.
Podawać z pokrojonymi świeżymi warzywami i / lub ulubionymi krakersami. Resztki przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.