Devil ' s Food Cake I

Devil ' s Food Cake I
Devil ' s Food Cake i requires around 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 28 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, masła, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Devil ' s Food Cake, Devil ' s Food Cake, oraz Devil ' s Food Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj i mąkę jedną patelnię 9x13 cali lub dwie okrągłe Patelnie 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Na małej patelni roztopić masło lub margarynę z niesłodzoną czekoladą. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Śmietanę razem z cukrem i jajkami do jasnego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
4
Dodaj mieszaninę czekolady do jaj i mieszaniny temper przez bicie dobrze (więc nie kończy się z jajecznicą!)
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
JajkoJajko
5
Dodaj 1 szklankę przegotowanej wody (jeszcze ciepłej) i dobrze zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Mieszanina będzie bardzo płynna.
7
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
8
Dodaj tę mieszaninę do mieszaniny czekolady i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
9
Wymieszać ocet i mleko i wymieszać z ciasta czekoladowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
OcetOcet
MlekoMleko
10
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ciasto dobrze się rozdziela do nadzienia musem lub ganache lub wypełnieniami z Czarnego Lasu. Najlepszą wskazówką do tego ciasta jest to, że zaczniesz pachnieć aromatem czekolady wypełniającej twój dom!
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn