Desery Bezowe Truskawkowe

Desery Bezowe Truskawkowe
Truskawkowe Bezy Desery to bezglutenowy dodatek do dania głównego. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 1,13 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 22 g tłuszczu i łącznie 438 kalorii. Będzie hitem na Twojej imprezie z okazji Dnia Matki. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka ekstraktu waniliowego, truskawek, półsłodkich kawałków czekolady i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 30 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 22% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Lemon Meringue Desserts, Świąteczne Bezy Desserts i Strawberry Cupcakes with Strawberry Swiss Meringue Buttercream.

Instrukcje

1
Blachy do pieczenia wyłóż papierem pergaminowym. Narysuj dwadzieścia cztery 4 cale. x 2-1/2 cala. prostokąty na papierze; odłożyć na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Uncji Wyjątkowo Chudej Mielonej Wołowiny12 Uncji Wyjątkowo Chudej Mielonej Wołowiny
2 Małe Pomidorki śliwkowe, Pokrojone Na 12 Plasterków2 Małe Pomidorki śliwkowe, Pokrojone Na 12 Plasterków
2
Aby przygotować bezę, w dużej misce ubij białka, 1 łyżeczkę wanilii, krem z kamienia nazębnego i sól na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, po 1 łyżce na raz, na wysokich obrotach, aż powstanie sztywna piana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Liście Cytryny I świeżej MiętyLiście Cytryny I świeżej Mięty
Banan (dojrzały), PureeBanan (dojrzały), Puree
Ananas (z Puszki), Rozgnieciony I OdsączonyAnanas (z Puszki), Rozgnieciony I Odsączony
Morele (suszone), PosiekaneMorele (suszone), Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dynia, KonserwowaDynia, Konserwowa
3
Włóż okrągłą końcówkę ciasta nr 12 do rękawa cukierniczego lub wytrzymałej plastikowej torby. Wypełnij torebkę bezą. Wyciskać bezę długimi rzędami na prostokątach, aż do całkowitego wypełnienia każdego z nich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Półsłodka Czekolada Piekarnicza Do PieczeniaPółsłodka Czekolada Piekarnicza Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
4
Piec w temperaturze 250° przez 1 godzinę lub do momentu, aż ciasto będzie gotowe i suche. Wyłącz piekarnik; Pozostaw bezy w piekarniku na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar
5
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na blasze. Po całkowitym ostudzeniu wyjąć bezy z papieru i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pomidorki śliwkowe, Pokrojone Na 12 Plasterków2 Małe Pomidorki śliwkowe, Pokrojone Na 12 Plasterków
5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar
6
W kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i tłuszcz; mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Lukru Czekoladowego Lub WaniliowegoPuszka Lukru Czekoladowego Lub Waniliowego
5 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Brzoskwiń5 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Brzoskwiń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
7
Na każdą bezę nałóż 1 łyżkę stołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Posiekanych Pimientos1 Do 2 łyżek Posiekanych Pimientos
8
Odstawiamy aż czekolada stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pasta Z Kasztanów, Dostępna W Specjalistycznych Sklepach Spożywczych)(pasta Z Kasztanów, Dostępna W Specjalistycznych Sklepach Spożywczych)
9
W dużej misce ubij śmietanę, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawaj cukier puder i resztę wanilii, ubijaj na wysokich obrotach, aż powstanie sztywna piana.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Mleka2 łyżeczki Mleka
Banan (dojrzały), PureeBanan (dojrzały), Puree
5 łyżek Dżemu Malinowego5 łyżek Dżemu Malinowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dynia, KonserwowaDynia, Konserwowa
10
Odłóż 12 truskawek; pokrój pozostałe truskawki na 1/4 cala. plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Z Fasoli AzjatyckiejPasta Z Fasoli Azjatyckiej
11
Połóż 12 bezy na płaskim talerzu.
12
Każdą smarujemy 2 łyżkami bitej śmietany; na wierzch połóż pokrojone truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Ciasteczka Kanapkowe Z Nadzieniem śmietanowym, PodzielonePokruszone Ciasteczka Kanapkowe Z Nadzieniem śmietanowym, Podzielone
Pasta Z Fasoli AzjatyckiejPasta Z Fasoli Azjatyckiej
1 Do 2 łyżek Posiekanych Pimientos1 Do 2 łyżek Posiekanych Pimientos
13
Każdą smarujemy 2 łyżkami bitej śmietany. Udekoruj pozostałymi bezami i bitą śmietaną. Luźno okładka; przechowywać w lodówce do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Ciasteczka Kanapkowe Z Nadzieniem śmietanowym, PodzielonePokruszone Ciasteczka Kanapkowe Z Nadzieniem śmietanowym, Podzielone
1 Do 2 łyżek Posiekanych Pimientos1 Do 2 łyżek Posiekanych Pimientos
14
Tuż przed podaniem polej syropem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 łyżek Syropu Truskawkowego5 łyżek Syropu Truskawkowego
15
Zarezerwowane truskawki przekrój na pół. Ułożyć przekrojoną stroną do dołu na bitej śmietanie. Resztki przechowuj w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Ciasteczka Kanapkowe Z Nadzieniem śmietanowym, PodzielonePokruszone Ciasteczka Kanapkowe Z Nadzieniem śmietanowym, Podzielone
Pasta Z Fasoli AzjatyckiejPasta Z Fasoli Azjatyckiej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn