Deser Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 648 kalorii, 9g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, sok z cytryny, jabłka granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj BBQ Ham, Bacon and ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), Quesadillas de Pollo (Chicken Quesadillas), oraz Pineapple Dak Bulgogi Quesadillas (Korean Spicy Pineapple BBQ Chicken Quesadillas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wrzucić razem pierwsze 4 składniki.
2
Roztopić 1 łyżka masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać mieszaninę jabłek, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 łyżkę masła rozprowadzić równomiernie na 1 stronie każdej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Serek śmietankowy i cukier puder wymieszać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
6
Rozprowadzić masę serową równomiernie po rozpostartej stronie każdej tortilli; na wierzch równomiernie wymieszać mieszankę jabłkową. Fold tortille na pół na mieszaninie jabłek.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 39 dolarów za butelkę.