Deser Z Passionberry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj deseru z Passionberry. Jedna porcja zawiera 1305 kalorii, 27g białka, oraz 90 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.09 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz pod ręką ciepłą wodę, proszek żelatyny, ciężki krem i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Deser bez nazwy, Deser Jabłkowy, oraz Precel Deser dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce do miksowania ubij białka i sól mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż jajka będą spienione. W małym rondlu połącz cukier i wodę i gotuj, często mieszając, aż mieszanina osiągnie 245 stopni F. nie gotuj. Zwiększyć prędkość na mikserze elektrycznym do wysokiej i stopniowo dodawać roztopiony cukier, ubijając białka, aż utworzą sztywne szczyty. Żelatynę rozpuścić w 2 łyżkach ciepłej wody i wymieszać z puree malinowym. Delikatnie złożyć do mieszaniny białka jaja. Na koniec złóż bitą śmietanę. Przechowywać w lodówce podczas przygotowywania musu z marakui.
W misce do miksowania ubij białka i sól mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż jajka będą spienione. W małym rondlu połącz cukier i wodę i gotuj, często mieszając, aż mieszanina osiągnie 245 stopni F. nie gotuj. Zwiększyć prędkość na mikserze elektrycznym do wysokiej i stopniowo dodawać roztopiony cukier, ubijając białka, aż utworzą sztywne szczyty. Rozpuścić żelatynę w 2 łyżkach ciepłej wody i wymieszać z puree z marakui. Delikatnie złożyć do mieszaniny białka jaja. Na koniec złóż bitą śmietanę. Przechowywać w lodówce do momentu przygotowania do montażu.
Biszkopt pokroić w 1/4 cala warstw.
Wytnij warstwy za pomocą noża do ciastek o tej samej średnicy, co Forma do ciasta lub ramekiny.
Umieść warstwę w podstawie formy lub ramekinów.
Wlać mus malinowy na biszkopt i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. Po ustawieniu, top z musem z marakui i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Na schłodzonych talerzach deserowych ułóż każde ciasto na środku talerza i skropić coulis, jeśli używasz.
Udekoruj roztopioną czekoladą, jeśli używasz.