Deser Z Lodów Miętowych
Miętowy Deser lodowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 15 porcji z 368 kalorii, 4G białka, oraz 20g tłuszczu każdy. Za 78 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz pod ręką masło, mleko, bitą polewę kartonową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Deser Z Lodów Miętowych, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Mroźny Deser Miętowy.
Instrukcje
W misce wymieszaj okruchy krakersów, masło i cukier. Odłóż 3/4 szklanki na polewę. Wciśnij pozostałą mieszankę miękiszu do nie natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. danie. W dużej misce wymieszaj mleko i pudding przez 2 minuty (mieszanina będzie gęsta). Mieszaj lody, aż będą gładkie.
Polać skórką. Schłodź przez co najmniej 1 godzinę.
Posmaruj bitą polewą i posyp zarezerwowanymi okruchami. Przykryj i wstaw do lodówki na 6-8 godzin lub na noc.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Lody naprawdę dobrze komponują się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "