Deser z jagodami makadamia
Deser Macadamia Berry wymaga około 30 minut od początku do końca. Za 1,14 USD za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 porcjom. Jedna porcja zawiera 290 kalorii , 4 g białka i 16 g tłuszczu . Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jeśli masz pod ręką masło, sok z cytryny, wafle waniliowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 19% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy to tropikalny deser z kremem makadamia , mrożony deser z karmelizowanym ananasem i makadamią kokosem oraz surowe ciasteczka makadamia i jagody goji od cioci Ivy .
Instrukcje
Połącz bułkę tartą, orzechy i masło. Naciśnij spód natłuszczonej 9-calowej formy. tortownica.
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do złotego koloru. Całkowicie ostudzić.
W dużej misce ubij mleko, sok pomarańczowy i sok z cytryny na niskiej prędkości, aż dobrze się wymieszają. Wymieszaj maliny. Dodać ubitą polewę.
Wylać na skorupę. Przykryj i zamrażaj przez 3 godziny lub do momentu, aż będzie twarde. Można zamrażać do 3 miesięcy.
Wyjąć z zamrażarki na 15 minut przed podaniem. Ostrożnie przesuń nóż po krawędzi patelni, aby poluzować.
W razie potrzeby udekoruj malinami i bitą polewą.