Deser truskawkowy Annie
Deser truskawkowy Annie wymaga około 8 godzin i 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 385 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bitej polewy, truskawki, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kremowy puch truskawkowy ze świeżym sosem truskawkowym {deser bez pieczenia w słoikach!}, Deser Truskawkowy, oraz Deser Truskawkowy Owsiany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać masło, mąkę i orzechy pekan w misce i naciśnij do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Piec 10 do 15 minut; nie pozwól, aby brązowy. Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
W misce wymieszać serek śmietankowy i cukier cukierniczy na gładką masę. Zmiksuj z bitą polewą.
Rozłóż na schłodzonej skorupie. Przechowywać w lodówce 8 godzin, lub na noc.
Wierzch z truskawkami i skropić polewą do podania.