Deser Rabarbarowy Streusel
Deser rabarbarowy Streusel może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 136 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka mąki, cukru cukierniczego, rabarbaru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto rabarbarowe streusel, Muffiny Rabarbarowe Streusel, oraz Chleb Rabarbarowy Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć mąkę z cukrem cukierniczym.
Pokroić w maśle, aż będzie kruchy. Naciśnij na nasmarowane 9-in. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 15-18 minut lub do brązowego na brzegach.
W międzyczasie, w dużej misce, połączyć cukier, mąkę i sól.
Dodać jajka; dobrze wymieszać. Złóż rabarbar.
Zalać skórką. Do polewy, połączyć mąkę, cukier i cynamon w małej misce; pokroić w maśle, aż kruchy.
Piec w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy rabarbar będzie bąbelkowy. Schłodzić na stojaku z drutu.