Deser Rabarbarowy Streusel

Deser Rabarbarowy Streusel
Deser rabarbarowy Streusel może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 136 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka mąki, cukru cukierniczego, rabarbaru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto rabarbarowe streusel, Muffiny Rabarbarowe Streusel, oraz Chleb Rabarbarowy Streusel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połączyć mąkę z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokroić w maśle, aż będzie kruchy. Naciśnij na nasmarowane 9-in. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 350° przez 15-18 minut lub do brązowego na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie, w dużej misce, połączyć cukier, mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać jajka; dobrze wymieszać. Złóż rabarbar.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
JajkoJajko
6
Zalać skórką. Do polewy, połączyć mąkę, cukier i cynamon w małej misce; pokroić w maśle, aż kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
MasłoMasło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Posypać nadzieniem.
8
Piec w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy rabarbar będzie bąbelkowy. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWiosenne
Magazyn