Deser Pistacjowy Eclair
Deser pistacjowy Eclair wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Mieszanka mleka, krakersy graham, karton bita polewa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Tort Pistacjowy Eclair, Eclair Deser, oraz Czekoladowy Deser Eclair dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubij mleko i budyń przez 2 minuty. Złożyć ubitą polewą.
W 13-in. x 9-po. danie, warstwa 1/3 krakersy graham i połowę mieszanki budyniu. Powtórz warstwy. Na wierzchu pozostałe krakersy Grahama. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Łyżka lukier do miski kuchenki mikrofalowej. Przykryć i podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 15-20 sekund lub aż zmiękną, mieszając raz.
Rozrzucone po krakersach Grahama. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 20 minut lub aż lukier jest ustawiony.