Deluxe Zanurzone Jabłka

Deluxe Zanurzone Jabłka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Deluxe zanurzone jabłka spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 791 kalorii. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jabłek, woda, indywidualnie owinięte karmelki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłka zanurzone w S ' mores, Jabłka zanurzone w karmelu, oraz Sól Morska I Czekolada Zanurzone Jabłka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 3 cale wody w średnim rondlu do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Włóż kij rzemieślniczy do górnego końca każdego jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Zanurz jabłka, po jednym na raz, we wrzącej wodzie na 20-30 sekund, spowoduje to usunięcie powłoki woskowej na jabłkach. Dokładnie osuszyć i umieścić na patelni wyłożonej pergaminem lub papierem woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
WodaWoda
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
4
Przygotuj karmel, dodając cukierki karmelowe i mleko do średniego rondla na średnim ogniu. Trzymaj się blisko i często mieszaj, podczas gdy cukierki topią się. Po stopieniu wyjąć z ognia i odstawić na około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zanurz każde jabłko w karmelu, obracając się powoli, aby pokryć. Kontynuuj obracanie, pozwalając, aby nadmiar kapał z powrotem do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
W razie potrzeby zanurz spody każdego jabłka w orzechach, kawałkach czekolady lub innych dekoracjach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
OrzechyOrzechy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Całkowicie schłodzić jabłka na przygotowanej patelni, a następnie owinąć pojedynczo i przechowywać przez 2 do 3 dni w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn