Delikatny Szwajcarski Stek
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Delikatny szwajcarski stek może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 41g białka, 11g tłuszczu i w sumie 415 kalorii. Ten przepis służy 6. Za $1.45 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do valentin day. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oregano, oleju canolan, selera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 68%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak So-Delikatny Szwajcarski Stek, Delikatny Stek Z Flanki, oraz Delikatny Stek Fajitas.
Instrukcje
Pokrój mięso na kawałki wielkości porcji. W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Dodaj wołowinę po kilka kawałków na raz i wstrząśnij, aby pokryć.
Na dużej patelni zrumienić mięso na oleju z obu stron. Na wierzch z cebulą i selerem.
Połącz pomidory, sos Worcestershire i oregano; łyżka nad warzywami. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 do 2 godzin lub do miękkości mięsa.
W razie potrzeby podawaj z makaronem.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Stek można łączyć z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Poppy Monterey Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Poppy Monterey Pinot Noir]()
Poppy Monterey Pinot Noir
Łagodna wiosna i chłodniejsze lato w hrabstwie Monterey dają szansę winogronom Pinot Noir na osiągnięcie optymalnej dojrzałości z doskonałą równowagą kwasowości i smaku oraz głębokim kolorem charakterystycznym dla Arroyo Seco Pinot Noir. Czerwone owoce rozjaśniają podniebienie, zbierając maliny i przyprawy są równoważone przez francuskie aromaty tostowego dębu. Miękkie i jedwabiste przez środek, to wino crescendo na finiszu pozostawia żywe, soczyste wspomnienie w ustach, z odpowiednią kwasowością i przyjemnym uczuciem w ustach.