Dekoracyjne CENTERPIECES Pumpkin Patch Centerpiece
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj dekoracyjne CENTERPIECES Pumpkin Patch Centerpiece. Jedna porcja zawiera 930 kalorii, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać puree z dyni, jajka, ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Dyniowa chała z masłem miodowym, Pumpkin Patch Pie, oraz Dyniowa chała z cynamonowym masłem miodowym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: 1 duża patelnia do ciast w kształcie dyni (zalecana Marka Nordic Ware) 1 (12-count) mała patelnia do ciast w kształcie dyni (zalecana Marka Nordic Ware) 1 korek do wina, do dużego ciasta Green rafia wykałaczki drut lutowniczy
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj duże i małe patelnie z nieprzywierającym sprayem do gotowania, pokryj mąką i wybić nadmiar.
Wymieszać ciasto z puree z dyni, olejem i jajkami. Za pomocą miksera ręcznego, beat na średnim, aż dobrze włączone, o 3 protokół. Używając miarki do lodów, wypełnij 6 mini patelni z dyni 2/3 drogi do góry. Napełnij nieużywane kubki wodą, aby patelnia się nie paliła.
Wlać pozostałe ciasto do dużej patelni, 2/3 drogi po bokach.
Piec małe Patelnie, aż szczyty są złotobrązowe i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty, 10 do 12 minut. Nadal piec duże ciasto, aż zbrązowieje i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, jak również, o 30 protokół.
Wyjmij z piekarnika i, gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, Odwróć na stojak do chłodzenia drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Pokrój blaty z każdego ciasta, aby było płaskie.
Rozłóż około 1/4 szklanki lukru na pokrojonej stronie dużego ciasta.
Drugie ciasto ułóż na pół lukru, aby uformować dużą dynię. Lukier będzie działać jak klej i trzymać 2 połówki razem. Powtórz proces z mniejszymi ciastami, używając 1 łyżki lukru na zestaw tortów.
Do kremówki: w dużej misce z mikserem ręcznym ubić cukier cukierniczy i puree z dyni. Powoli dodawać wodę przez łyżkę stołową, aż do uzyskania bardzo gęstej, ale wylewanej konsystencji. Kolor kremówki pomarańczowy z kilkoma kroplami każda z czerwonym i żółtym barwnikiem spożywczym.
Włóż lukier do zamykanej torby na zamek błyskawiczny.
Umieść ciasta na stojaku chłodzącym z drutu zamontowanym w blasze. Snip rogu zip górnej torby i zacząć wyciskać kremówki na szczycie ciasta, pozwalając kapać po bokach.
Pozostaw kremówkę do wyschnięcia przed włożeniem łodyg.
Dla łodyg: owinąć korek zieloną Rafią. Włóż wykałaczkę do połowy korka. Włóż do górnej części dużej dyni.
Wytnij drut lutowniczy na 6 (6-calowe) kawałki i złóż każdy kawałek na trzecie, aby utworzyć jeden gruby kawałek o długości około 2 cali. Owinąć Rafią i włożyć do górnej części każdego małego ciasta dyniowego.