Dekoracyjne CENTERPIECES Pumpkin Patch Centerpiece

Dekoracyjne CENTERPIECES Pumpkin Patch Centerpiece
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj dekoracyjne CENTERPIECES Pumpkin Patch Centerpiece. Jedna porcja zawiera 930 kalorii, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać puree z dyni, jajka, ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Dyniowa chała z masłem miodowym, Pumpkin Patch Pie, oraz Dyniowa chała z cynamonowym masłem miodowym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 1 duża patelnia do ciast w kształcie dyni (zalecana Marka Nordic Ware) 1 (12-count) mała patelnia do ciast w kształcie dyni (zalecana Marka Nordic Ware) 1 korek do wina, do dużego ciasta Green rafia wykałaczki drut lutowniczy
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj duże i małe patelnie z nieprzywierającym sprayem do gotowania, pokryj mąką i wybić nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wymieszać ciasto z puree z dyni, olejem i jajkami. Za pomocą miksera ręcznego, beat na średnim, aż dobrze włączone, o 3 protokół. Używając miarki do lodów, wypełnij 6 mini patelni z dyni 2/3 drogi do góry. Napełnij nieużywane kubki wodą, aby patelnia się nie paliła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
LodyLody
Ciasto MixCiasto Mix
DyniaDynia
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PatelniaPatelnia
2
Wlać pozostałe ciasto do dużej patelni, 2/3 drogi po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec małe Patelnie, aż szczyty są złotobrązowe i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty, 10 do 12 minut. Nadal piec duże ciasto, aż zbrązowieje i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, jak również, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij z piekarnika i, gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, Odwróć na stojak do chłodzenia drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Pokrój blaty z każdego ciasta, aby było płaskie.
6
Rozłóż około 1/4 szklanki lukru na pokrojonej stronie dużego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Drugie ciasto ułóż na pół lukru, aby uformować dużą dynię. Lukier będzie działać jak klej i trzymać 2 połówki razem. Powtórz proces z mniejszymi ciastami, używając 1 łyżki lukru na zestaw tortów.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
DyniaDynia
LukierLukier
8
Do kremówki: w dużej misce z mikserem ręcznym ubić cukier cukierniczy i puree z dyni. Powoli dodawać wodę przez łyżkę stołową, aż do uzyskania bardzo gęstej, ale wylewanej konsystencji. Kolor kremówki pomarańczowy z kilkoma kroplami każda z czerwonym i żółtym barwnikiem spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
żółty Kolor żywnościżółty Kolor żywności
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Lukier KremowyLukier Kremowy
PomarańczowyPomarańczowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Włóż lukier do zamykanej torby na zamek błyskawiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
10
Umieść ciasta na stojaku chłodzącym z drutu zamontowanym w blasze. Snip rogu zip górnej torby i zacząć wyciskać kremówki na szczycie ciasta, pozwalając kapać po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier KremowyLukier Kremowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
11
Pozostaw kremówkę do wyschnięcia przed włożeniem łodyg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier KremowyLukier Kremowy
12
Dla łodyg: owinąć korek zieloną Rafią. Włóż wykałaczkę do połowy korka. Włóż do górnej części dużej dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
13
Wytnij drut lutowniczy na 6 (6-calowe) kawałki i złóż każdy kawałek na trzecie, aby utworzyć jeden gruby kawałek o długości około 2 cali. Owinąć Rafią i włożyć do górnej części każdego małego ciasta dyniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn