Dekadenckie Ciasto Z Podwójną Czekoladą

Dekadenckie Ciasto Z Podwójną Czekoladą
Dekadenckie podwójne ciasto czekoladowe Bundt może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, jajka, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Decadent Double-chocolate Bundt Cake (od wydania z marca 2008 roku, Dekadenckie Ciasto Czekoladowe Bundt, oraz Dekadenckie Ciasto Czekoladowe Bundt.

Instrukcje

1
Aby przygotować glazurę, połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Aby przygotować ciasto, skrop oliwę do 12-szklankowej patelni Bundt; dokładnie posmaruj patelnię szczotką do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
Posypać 2 łyżkami mąki, wytrząsając nadmiar. Płaszcz przygotowany patelni z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść 1 1/2 szklanki cukru granulowanego i 6 łyżek masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać jajka i białka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
JajkoJajko
7
Lekko łyżka 3 szklanki mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
8
Połączyć 3 szklanki mąki i 4 kolejne składniki (przez sól), mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Dodać mieszankę mąki i mleko na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; mieszać po każdym dodaniu. Pokonaj 2 minuty. Złóż żetony. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni. Obracaj ciasto za pomocą noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
10
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Natychmiast wlać glazurę na ciasto. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 30 minut. Odwróć ciasto na talerz do serwowania; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Posypać 2 łyżkami cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder

Składniki

11 funt cukinii,pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie1(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym2(zima)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento6(zima)masło zmiękczonemasło zmiękczone2(może być lub przeglądać)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilikier o smaku czekoladowymlikier o smaku czekoladowym2largesOpcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawkiOpcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawki2largesjajajaja2(zima)mąka uniwersalnamąka uniwersalna383Orzechy dowolne (posiekane)filiżanki mąki uniwersalnej (ofiliżanki mąki uniwersalnej (o1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1% mleka niskotłuszczowego1% mleka niskotłuszczowego2(zima)do 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki1(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipółsłodkie czekoladowe minichipspółsłodkie czekoladowe minichips1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikakao niesłodzonekakao niesłodzone2(może być lub przeglądać)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn