Dekadenckie Ciasto Z Podwójną Czekoladą

Dekadenckie Ciasto Z Podwójną Czekoladą
Dekadenckie podwójne ciasto czekoladowe Bundt może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, jajka, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Decadent Double-chocolate Bundt Cake (od wydania z marca 2008 roku, Dekadenckie Ciasto Czekoladowe Bundt, oraz Dekadenckie Ciasto Czekoladowe Bundt.

Instrukcje

1
Aby przygotować glazurę, połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Aby przygotować ciasto, skrop oliwę do 12-szklankowej patelni Bundt; dokładnie posmaruj patelnię szczotką do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
Posypać 2 łyżkami mąki, wytrząsając nadmiar. Płaszcz przygotowany patelni z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść 1 1/2 szklanki cukru granulowanego i 6 łyżek masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać jajka i białka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
JajkoJajko
7
Lekko łyżka 3 szklanki mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
8
Połączyć 3 szklanki mąki i 4 kolejne składniki (przez sól), mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Dodać mieszankę mąki i mleko na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; mieszać po każdym dodaniu. Pokonaj 2 minuty. Złóż żetony. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni. Obracaj ciasto za pomocą noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
10
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Natychmiast wlać glazurę na ciasto. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 30 minut. Odwróć ciasto na talerz do serwowania; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Posypać 2 łyżkami cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn