Dekadenckie podwójne ciasto czekoladowe Bundt może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, jajka, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Decadent Double-chocolate Bundt Cake (od wydania z marca 2008 roku, Dekadenckie Ciasto Czekoladowe Bundt, oraz Dekadenckie Ciasto Czekoladowe Bundt.
Instrukcje
1
Aby przygotować glazurę, połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Aby przygotować ciasto, skrop oliwę do 12-szklankowej patelni Bundt; dokładnie posmaruj patelnię szczotką do ciasta.
Umieść 1 1/2 szklanki cukru granulowanego i 6 łyżek masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
6
Dodać jajka i białka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Wanilia
Jajko
7
Lekko łyżka 3 szklanki mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
8
Połączyć 3 szklanki mąki i 4 kolejne składniki (przez sól), mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
9
Dodać mieszankę mąki i mleko na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; mieszać po każdym dodaniu. Pokonaj 2 minuty. Złóż żetony. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni. Obracaj ciasto za pomocą noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki
Mąka Uniwersalna
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
10
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Natychmiast wlać glazurę na ciasto. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 30 minut. Odwróć ciasto na talerz do serwowania; całkowicie ostudzić.