Definitywny Puree Ziemniaczane

Ostatecznym puree ziemniaczanym jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie super. Spróbuj Definitywny puree ziemniaczane z pieczonym czosnkiem, Trójwarstwowe ciasto Pasternakowe z lukrem serowym i korzeniami: ostateczne Kompendium, oraz Smoky Sweet Potato Puree Ziemniaczane Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Umieść ziemniaki w dużym rondlu z osoloną zimną wodą, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować do miękkości, o 10 protokół.
Dobrze spuścić, rozsypać na blasze do pieczenia i ostudzić przez kilka minut.
Umieść w piekarniku do wyschnięcia, około 5 minut. Smash ziemniaki z dużym widelcem lub masher ziemniaków.
Podgrzej 1 łyżkę masła w dużym rondlu na średnim ogniu, aż masło przestanie się spieniać i zmieni kolor na jasnobrązowy.
Dodać czosnek i gotować szybko, aż blady złoty.
Dodać śmietanę, doprawić do smaku solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego i złóż ziemniaki drewnianą łyżką lub dużą trzepaczką.
Dodać pozostałe masło przez łyżki, mieszając po każdym dodaniu. Wymieszać z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.