Definitywny Puree Ziemniaczane

Definitywny Puree Ziemniaczane
Ostatecznym puree ziemniaczanym jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie super. Spróbuj Definitywny puree ziemniaczane z pieczonym czosnkiem, Trójwarstwowe ciasto Pasternakowe z lukrem serowym i korzeniami: ostateczne Kompendium, oraz Smoky Sweet Potato Puree Ziemniaczane Piec dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść ziemniaki w dużym rondlu z osoloną zimną wodą, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dobrze spuścić, rozsypać na blasze do pieczenia i ostudzić przez kilka minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Umieść w piekarniku do wyschnięcia, około 5 minut. Smash ziemniaki z dużym widelcem lub masher ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podgrzej 1 łyżkę masła w dużym rondlu na średnim ogniu, aż masło przestanie się spieniać i zmieni kolor na jasnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Dodać czosnek i gotować szybko, aż blady złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodać śmietanę, doprawić do smaku solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego i złóż ziemniaki drewnianą łyżką lub dużą trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Dodać pozostałe masło przez łyżki, mieszając po każdym dodaniu. Wymieszać z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W42 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn