Deep-Dish Polenta Pizza

Deep-Dish Polenta Pizza
Przepis Deep-Dish Polenta Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 15 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól koszerną, suszone pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezglutenowe To Ja: Deep Dish Polenta Pizza, Deep Dish Pizza Pie, oraz Pizza Deep-Dish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 400 F. Płaszcz 9-calowy springform patelni, okrągłe ciasto patelni, lub pie płyta z 1 łyżką oleju i odstawić. W średnim rondlu doprowadzić 2 1/4 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Ubijając stale, powoli dodaj polentę lub mączkę kukurydzianą. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj, mieszając, aż polenta zacznie odciągać się od boków patelni, 4 do 5 minut. Wymieszać sól, 1/4 łyżeczki pieprzu i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
ParmezanParmezan
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia.
4
Rozłóż polentę na dnie przygotowanej patelni, używając łyżki, aby utworzyć podniesioną krawędź. W misce, połączyć radicchio, pomidory, mozzarella, i pozostały olej i pieprz. Łyżka mieszaniny na polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
PomidorPomidor
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
PieprzPieprz
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
5
Piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pokroić w kliny.Wskazówka: ta chrupiąca skorupa polenty może pomieścić prawie każdą polewę do pizzy. Spróbuj rukoli i prosciutto, kiełbasy i czosnku, lub karmelizowanej cebuli i grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
ProsciuttoProsciutto
GrzybyGrzyby
RukolaRukola
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn