Deep Dish Chicken Pot Pie
Deep Dish Chicken Pot Pie może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 433 kalorie, 13g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, pietruszki, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać schłodzone skorupy ciasta, możesz podążać za tym daniem głównym z {} Patriotyczne Placki Truskawkowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Umieść jedno ciasto na 10-calowym talerzu ciasta. W dużym rondlu ugotować cebulę na maśle do miękkości. Wymieszać z mąką, bulionem, tymiankiem i pieprzem.
Dodaj wodę i mleko na raz. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje i bąbelkami. Wymieszać z mieszanymi warzywami, kurczakiem, pieprzem i pietruszką.
Wlać mieszaninę do 10-calowej płyty pie deep.
Umieść górną skórkę na mieszaninie kurczaka. Ostrza ciasta i przeciąć szczeliny na górze, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec przez 25-30 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie złociste, a nadzienie gorące.