David Chang i Doenjang Chigae (gulasz z koreańskiej fasoli)

David Chang i Doenjang Chigae (gulasz z koreańskiej fasoli)
David Chang i Doenjang Chigae (Koreański gulasz z fasoli) może być tylko zupą, której szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubi to Koreańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz chili Aleppo, doenjang, sos sojowy i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Spróbuj Koreański Gulasz Z Pasty Sojowej (Doenjang Jjigae), David Chang jako Bo Ssam, oraz Koreański gulasz z pasty sojowej z Tofu (Dubu Doenjangjigae) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn