Dave ' S Georgia Black Eyed Peas jest bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka boczku, black-Eyed peas, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 28%. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, Garlicky krewetki pieprz czarny i Black-Eyed Peas, oraz Black Eyed Peas.
Instrukcje
1
Spłucz, wybierz i umieść groszek w dużej misce. Przykryć kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić na 8 godzin na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać wodę do dużego rondla lub garnka do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina Wieprzowa
3
Dodać kostki bulionowe i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu do rozpuszczenia bulionu. Wymieszać z groszkiem, zmniejszyć ogień i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Boczek pokruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Roztopić masło na patelni z boczkiem tłuszczu; gotować i mieszać cebulę, aż zaczną się brązowieć na brzegach, o 10 protokół. Cebulę i tłuszcz wymieszać z groszkiem, dodać pokruszony boczek, szynkę, sól i pieprz do smaku. Dusić groszek na małym ogniu przez 8 godzin, mieszając co godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Kawałki Prawdziwego Boczku
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Gotowanie Tłuszczu
świeża Resztka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone