Dairy Hollow House Kalarepa Budyń

Dairy Hollow House Kalarepa Budyń
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Jeśli 1,29 zł za porcję spada w budżecie, nabiał Hollow House budyń kalarepa może być wielki bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, gałkę muszkatołową, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gluten / nabiał / jajko / soja darmowe Wegańskie Toll House Chocolate Chip Cookies, Jak Spiralizować kalarepę: Sałatka z kalarepy i zielonego jabłka z rukolą z kozim serem, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi z sosem miodowo-miodowym, oraz Stary Dworek Tradycyjny Wiktoriański Pudding Świąteczny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Spray 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia lub sześć indywidualnych 6-uncji ramekins z gotowania sprayu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać kalarepę i gotować, aż lekko zmięknie, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalarepaKalarepa
5
Umieścić w robocie kuchennym i puree. Odmierz 3 szklanki puree, oszczędzając resztki do innego użycia (na przykład schłodzoną zupę). Odstaw puree na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa ChłodzonaZupa Chłodzona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
W maszynce umieścić jajka z dodatkiem neufchtel, mleka, skrobi kukurydzianej, Pickapeppy, soli, gałki muszkatołowej i pieprzu. Buzz aż bardzo gładko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
7
Dodać 3 szklanki puree i połowę parmezanu i buzz do włączenia. Smak i, jeśli to konieczne, doprawić więcej pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
PieprzPieprz
8
Wlać masę budyniową do przygotowanego naczynia do pieczenia lub do poszczególnych ramekinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Umieść naczynie lub ramekiny na większej patelni z gorącą wodą, aby uzyskać cal się boki naczynia lub ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
10
Umieścić patelnię w nagrzanym piekarniku i piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Wyjąć z piekarnika i posypać pozostałym parmezanem na wierzch. Powrót do piekarnika i kontynuować pieczenie, aż ser topi się i złoty i budyń jest twardy, rumiane, i nie przykleja się do palca po dotknięciu jego powierzchni, kolejne 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Podawać na gorąco lub na ciepło, pokroić w kwadraty lub odwrócone z ramekinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
13
artykuł var
14
Typ_27_data = {};
15
artykuł
16
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn