Daddy ' s Game Changing Turkey with Quick Pan Gravy
Daddy ' s Game Changing Turkey with Quick Pan Gravy może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 83g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 633 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz szałwię, majeranek, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Daddy ' s Game Changing Turkey with Quick Pan Gravy, Smakowite Płatki Owsiane, oraz Serowe Frytki Big Daddy ' s Cheesy Gravy.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Solanka: w dużym garnku na średnim ogniu dodaj wodę, szałwię, tymianek, cytrynę, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż sól się rozpuści, a woda będzie pachnąca. Wyłączyć ogień i pozostawić solankę do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Umieść indyka w torbie do pieczenia, dużej plastikowej torbie lub misce wystarczająco dużej, aby zmieścić ją w miejscu na solankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Cukierki Peachie-o
4
Wlać płyn do solenia i uszczelnić lub przykryć. Jeśli nie ma wystarczająco dużo miejsca na cały płyn w solance, należy przynajmniej zawierać zioła, cytryny i pieprzu. Przechowywać indyka w lodówce do 3 dni. Po przygotowaniu do gotowania wyjąć indyka z lodówki i wyrzucić cały solony płyn i ciała stałe. Osuszyć indyka papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
5
W małej misce, wymieszać majeranek, szałwia, wszystkie papryki, i sól do rub. Natrzeć ze wszystkich stron indyka i skropić olejem. Wsadź tymianek, szałwię i rozmaryn do jamy, wraz z 4 ząbkami czosnku i 1 ćwiartką czerwonej cebuli. Pozwól mu usiąść na blacie przez około 2 godziny, aby osiągnąć temperaturę pokojową.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Majeranek
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Umieścić pozostałe 2 ząbki czosnku, ćwiartki czerwonej cebuli i bulion na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
8
Włożyć indyka na stelaż na patelni. Schować końcówki skrzydeł pod i związać nogi razem ze sznurkiem rzeźnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
Fasola Cannelloni, Odsączona
9
Umieść indyka w piekarniku i obniżyć ciepło do 350 stopni F. pieczenie, fastrygowanie co 30 minut, aż termometr instant-read włożony między udo i ciała rejestruje 160 stopni F, O 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Dodaj więcej bulionu na dno patelni, aby kapiele się nie paliły. Pozostaw indyka pod luźną folią aluminiową na około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Wyjmij indyka z patelni na deskę do krojenia. Ułóż rzeźbionego indyka na półmisku i podawaj z szybkim sosem Patelniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony Indyk
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Umieść patelnię na górze pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
13
Usuń duże ciała stałe, takie jak cebula lub łodygi rozmarynu, pozostawiając tylko kapanie na patelni, zmiękczone ząbki czosnku, soki i tłuszcz. Obrócić palnik na średnio-wysoki ogień i dodać wino. Za pomocą drewnianej łyżki zeskrobać wszystkie kawałki z dna patelni do pieczenia. W małej misce wymieszać mąkę i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Cukierki Peachie-o
14
Dodaj go do patelni, rozbijając drewnianą łyżką, mieszając. Gotować przez około 1 minutę, a następnie ubić bulion z indyka i mieszać, aż zgęstnieje, około 5 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku i wlać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Bulion Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok