Córka mojego ojca": grillowane bułeczki Gwyneth Paltrow z tuńczykiem
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj córce mojego ojca": Gwyneth Paltrow ' s Grilled tuńczyk Rolls a try. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka soli, oleju słonecznikowego, kilka kropli pieprzu olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj "My Father ' s Daughter": Gwyneth Paltrow ' s Duck Ragu, Grillowane Roladki Z Tuńczykiem, oraz Gwyneth ' s Broccoli & Cheese Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na dużym ogniu.
Wymieszać miso, olej, agawę, wodę i ocet ryżowy. Doprawić do smaku solą. Steki z tuńczyka pocierać całą mieszaniną i umieścić na grillu. Na rybę równomiernie posypać 1 łyżką sezamu. Grillować z pierwszej strony przez 3 minuty, obrócić i posypać ugotowane boki pozostałym sezamem. Grillować przez dodatkowe 3 minuty, a następnie wyjąć na talerz. Lubię tuńczyka być po prostu gotowane przez, ale zapraszam do grillowania na mniej czasu, jeśli wolisz to średnie lub nawet rzadkie.
Do serwowania, grillowania lub tostowania bułek.
Połóż kilka liści sałaty na dolnej połowie każdej bułki.
Tuńczyka pokroić w 1/2-calowe plastry na ziarno i równomiernie rozprowadzić na sałacie.
Skropić każdą kanapkę z łyżką vinaigrette, mając pewność, aby uzyskać dużo pokrojonych szalotki w każdej łyżce, i posypać liśćmi kolendry. Zamknąć każdą kanapkę z górnej połowy bułki i służyć z dużą ilością serwetek.
Ubić ocet, agawę i sos sojowy razem. Podczas ubijania skropić olejem roślinnym.
Dodaj ostry pieprz olej sezamowy do smaku i mieszać w szalotki i kolendry. Jeśli zrobisz to z wyprzedzeniem, pamiętaj, aby dobrze wymieszać przed podaniem.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
![Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc