Częściowe Zachmurzenie

Częściowe Zachmurzenie
Ten przepis służy 1 i kosztuje $62.16 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 2031 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, sok grejpfrutowy, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczarkowo-cebulowy Pizzan na (częściowo) pełnoziarnistej skórce.

Instrukcje

1
Połącz goździki, skórkę z limonki i imbir z rumem przez 24 do 48 godzin. Przecedzić przez gazę; połączyć z syropem cukrowym i ekstraktem z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Eliksir GrEliksir Gr
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2
Do koktajlu: napełnij shaker Do Koktajli lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
3
Dodaj domowe falernum, limonkę, grejpfruta, Aperol i rum. Dobrze wstrząsnąć. Przelej do szklanki Collins wypełnionej lodem i polej piwem imbirowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piwo ImbirowePiwo Imbirowe
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W48 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia16
Magazyn