Czosnkowo-ziołowy budyń chlebowy
Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz łyżeczki bazylii, mleka, jajek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Budyń Chlebowy Ziołowo-Jabłkowy, Pieczywo czosnkowe ziołowe z podwójnym czosnkiem, oraz Pomidor Ziołowy Cheddar Chleb Pudding dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wrzącą wodę i pomidory w misce. Przykryć i odstawić 10 minut lub do miękkości.
Dobrze odcedzić; drobno posiekać.
Rozgrzać olej w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając.
Mleko i jajka połączyć w misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać pomidory, czosnek, 1/2 szklanki mozzarelli, 1 łyżka parmezanu, bazylia, sól i pieprz.
Umieść chleb w płytkiej 1 1/2-quart zapiekance pokrytej sprayem do gotowania.
Wlać mieszaninę mleka na chleb, delikatnie mieszając do herbu.
Pozostawić mieszaninę na 15 minut.
Posypać pozostałą mozzarellą i parmezanem.
Piec w 350 przez 45 minut lub do złotego koloru.