Kotlety Wieprzowe Imbirowo-Jabłkowe
Kotlety wieprzowe imbir-jabłko może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 30g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.9 za porcję. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, nadzienie do szarlotki, gingersnaps i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gingersnaps można śledzić to danie główne z Brown Butter Soft Batch Style Gingersnaps jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Z Jabłkiem Imbirem, Kotlety wieprzowe Sous Vide z smakiem jabłkowo-imbirowym, oraz Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij kieszeń w każdym kotle schabowym.
Posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni, brązowe kotlety w oleju po obu stronach. Ostudzić przez 5 minut.
Połączyć nadzienie ciasto i gingersnaps; rzeczy część mieszaniny do kieszeni każdego kotleta. Odstawić pozostałą mieszaninę na bok.
Zabezpieczyć wieprzowinę wykałaczkami.
Miejsce w 15. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż termometr do mięsa wskaże 160°. Wyrzuć wykałaczki.
W małym rondlu połącz skrobię kukurydzianą i sok jabłkowy, aż będzie gładka. Wymieszać z zastrzeżoną mieszanką do napełniania ciasta. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Podawać na kotletach schabowych.