Czosnek i przyprawa-potarta łopatka wieprzowa z ubitym kalafiorem
Czosnkiem i przyprawami-potarta łopatka wieprzowa z ubitym kalafiorem jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, kalafior, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łopatka wieprzowa natarta czosnkiem z warzywami wiosennymi, Koper Włoski-Łopatka Wieprzowa Z Salsą Verde, oraz Niedzielna Kolacja: potarta i pieczona łopatka wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i rozgrzej piekarnik do 135°.
W moździerzu umieścić koper włoski, nasiona kolendry, rozmaryn, pokruszony czerwony pieprz, czosnek i 1 łyżeczkę soli. Rozgnieść na grubą pastę za pomocą tłuczku.
Dodać oliwę z oliwek i zacieru aż do połączenia. Alternatywnie, połączyć koper włoski, kolendra, rozmaryn, papryka czerwona, czosnek, 1 łyżeczka soli i oliwy z oliwek w misce robota kuchennego i procesu na drobną pastę, skrobanie w dół boki w razie potrzeby. Obficie posmaruj mieszaninę na ramieniu wieprzowym i umieść mięso na patelni do pieczenia.
Przenieś do piekarnika i gotuj, aż nóż włożony do mięsa pokaże niewielki opór, około siedmiu godzin, fastrygowanie sokami z patelni co około 30 minut po pierwszej godzinie.
Podczas gdy wieprzowina gotuje, przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać kalafior i gotować, aż bardzo miękkie, o 8 protokół.
Odcedzić i przelać do blendera.
Dodać masło, śmietanę i serek śmietankowy. Przecier, aż będzie gładki i puszysty. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika. Pozostaw na 15 minut przed wyrzeźbieniem lub wyciągnięciem z kości w kawałkach.
Mięso skropić sokami z patelni i podawać z ubitym kalafiorem.